Стандартні одноразові тарілки круглої форми, діаметром 20,5 див. Мають розмежування для страв. Такі тарілки одноразові використовують як для гарячих, так і холодних страв. Вони досить міцні, тримають форму при нагріванні, не пропускають жир і різні види рідини. Одноразові тарілки широко застосовують закладу общестенного живлення: офісні їдальні, закусочні, вуличні кафе, фаст-фуди.
В 1 ящику ― 24 уп. (в 1 уп. ― 100 тарілок)
Пластикові тарілки одноразові зручні у використанні, завдяки своїй практичності та економічності. В першу чергу ― це економія грошей, за рахунок своєї дешевизни. А також, економія часу на прибирання і миття посуду після застілля або відпочинку на природі.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вид одноразового посуду | Тарілка секційна |
Матеріал | Пластик |
Призначення | Для холодних і гарячих напоїв/їжі |
Кількість в упаковці | 100 шт. |
Колір | Білий |
Діаметр | 20.5 мм |
Користувальницькі характеристики | |
Мінімальне замовлення | 1 упаковка (100 шт) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 115,40 грн/упаковка